Toggle Menu reserveren
Reserveren
 

arrangementen

Lieve gast, 

Hier wat informatie over onderstaande arrangementen en de beschikbaarheid ervan: 

- Ice dipping is weer beschikbaar (kan zonder reservering, wel alleen binnen mogelijk)

- High Beer is weer beschikbaar (alleen op reservering, gedurende de hele week, met uitzondering van zaterdag en zondagmiddag

- High Tea is weer beschikbaar (alleen op reservering mogelijk gedurende de hele week tussen 11:00 - 16:30)

- Film & Food is nog niet beschikbaar (deze zal binnenkort weer mogelijk zijn!)

Voor meer informatie over de arrangementen scroll even verder naar beneden.

Film & Food menu (binnenkort weer mogelijk!)

Film & Food menu (binnenkort weer mogelijk!)

Eerst gezellig dineren en daarna een filmpje pakken in de stad? Bij Slagroom eten en drinken houden we van genieten. Daarom bieden wij een film en food menu, in samenwerking met Pathé, aan. Je geniet bij ons van een drie-gangen-diner, ontvangt na het diner een filmvoucher en deze kan je bij Pathé inwisselen voor een reguliere filmvoorstelling. Bij voorstellingen van IMAX, 3D of IMAX 3D geldt een toeslag. Alle algemene reglementen van Pathé kunt u hier vinden.Voorgerechten

Kleine broodplank

Klein pannetje nacho's uit de oven

Hoofdgerechten

Kipsate

Fish & Chips

Veganistische milde groene Thaise curry

Nagerechten

Het laatste hapje

Appeltaartje

Kopje koffie of thee


High Beer (weer te bestellen!)

High Beer (weer te bestellen!)

Met gepaste trots presenteert Slagroom Eten & Drinken onze high beer!

De High beer is tegenwoordig erg populair. Als een van de voorlopers, blijven wij graag vernieuwen. Zeker op het gebied van speciaal bier. Onze High beer is daarom ook elke keer weer anders. Het enige dat hetzelfde blijft zijn het aantal proefglaasjes speciaal bier en de kwaliteit en kennis van onze bierkenners. Bij elke biertje vertelt hij/zij een verhaal, passend bij het bier, dat wordt geproefd.

We hebben op dit moment 3 mogelijke varianten:

- High Beer Borrel (22,50)

Bij deze variant zal je een luxe, bier-borrelplank met lokale lekkernijen en 3 verschillende proefglazen speciaal bier krijgen.

- High Beer Diner (29,50)

Bij deze variant zit onderstaande 3 gangen menu en 3 verschillende proefglazen speciaal bier.

- High Beer Diner Deluxe (34,50)

Bij deze variant zit het onderstaande 3 gangen menu, 5 proefglazen speciaalbier en een lekker borreltje om het af te sluiten!

Wat krijg je nou eigenlijk te eten bij zo'n High Beer Diner en de High Beer Diner Deluxe? Meer dan genoeg!

We beginnen namelijk met een luxe, bier-borrelplank met lokale lekkernijen. Daarna volgt het hoofdgerecht dat bestaat uit een verkleinde versie van onze Hertog Jan Grand Prestige spare ribs en runderburger. Geserveerd met heerlijke frietjes. Om de avond af te sluiten serveren wij ons zelfgemaakte bier-roomijs met bier-brownie!

Met de auto? Vraag naar onze non-alcoholische High beer!

(De High-Beer is heel de week mogelijk, met uitzondering van zaterdag en zondag middag*).

*In verband met de regelgeving omtrent corona, is het niet mogelijk om met meer dan 4 personen aan 1 tafel te zitten. Bent u bijvoorbeeld met 6 personen dan zullen wij u 3 om 3 aan 2 verschillende tafels placeren, hiervoor uw begrip).

High Tea (weer mogelijk!)

High Tea (weer mogelijk!)

Gezellig bijkletsen en happen met vrienden en/of vriendinnen. Tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of gewoon een dagje uit. Onze High Tea is uitermate geschikt voor diverse gelegenheden.

Met de grote keuze uit diverse smaken thee komt het keuvelen op je vrije middag helemaal tot zijn recht.

(De High-Tea is helaas niet buiten mogelijk)

Brewmaster Dinner

Brewmaster Dinner

Het Brewmaster Dinner is een een knipoog naar de bekende Winemakers Dinners.
Het initiatief is in het leven geroepen door Albert Schuermans (Drankenhandel Schuermans) & Björn Jansen (Slagroom Eten & Drinken). En met succes! Het Brewmaster Dinner biedt plaats aan +/- 50 gasten per avond. Om de twee maanden vindt er op dinsdag- en woensdagavond een editie plaats.

Verras je bourgondische ik, met een Brewmaster Dinner! Kom voor een ver(s)makelijke avond met een heerlijk 4-gangen diner begeleid door voortreffelijk en speciaal geselecteerd bier.

De hele avond wordt begeleid door de brouwmeester en de chef-kok. Beiden zullen ze bij ieder gerecht uitleg geven over de gebruikte ingrediënten en de geselecteerde bieren. Rond zes uur ’s avonds maken we ons op voor een smakelijke en vooral verrassende avond. Rond half zeven wordt de eerste gang geserveerd waarna de rest van de avond op een ongedwongen manier wordt voortgezet.

Hou onze Facebook in de gaten voor deze bourgondische avonden!


Ice-dipping (weer te bestellen!)

Ice-dipping (weer te bestellen!)

Haal het fruit door verschillende dippings en houdt je ijs-tapas vijf seconden in de fondue met stikstof van -196 graden Celsius. Zo wordt de buitenkant lekker krokant en blijft het fruit fris en sappig. Combineer verschillende soorten dippings zoals slagroom, chocola en vruchten-coulies en maak meerdere laagjes. Zo creëer je jouw eigen ijs-tapas!

Vanaf 2 personen te bestellen. (de icedipping is alleen binnen mogelijk!)

Klik hier voor meer informatie

Back to top

Webdesign: Lawless & Lotski