Toggle Menu reserveren
Reserveren
 

arrangementen

High Beer

High Beer

Met gepaste trots presenteert Slagroom Eten & Drinken onze vernieuwde High Beer! Nadat onze bierkaart in de afgelopen twee jaar een ware transformatie heeft ondergaan, kon onze High Beer niet achterblijven.

Niet voor niets blijven wij, als één van de voorlopers op High Beer-gebied, graag vernieuwen. Iedere keer dat je een High Beer bij ons zult doen, kun je kennis maken met nieuwe bieren en smaaksensaties. Het enige dat hetzelfde blijft zijn het aantal glazen speciaalbier en de kwaliteit en kennis van onze bierkenners. Bij elke speciaalbier vertelt onze kenner en liefhebber een verhaal, passend bij het bier dat wordt geproefd.

Naast vijf glazen speciaalbier van onze kenners, serveert onze keuken ook een volwaardig 3-gangendiner, speciaal geselecteerd voor onze High Beer.

- High Beer Diner Deluxe (34,50)

Voorgerecht
Luxe bier-borrelplank met lokale lekkernijen

Hoofdgerecht
Spareribs met huisgemaakte Grand Prestige-marinade en een burger

Nagerecht
Huisgemaakt Kasteel Rouge-ijs en een brownie met slagroom

Meer mogelijkheden?
Jazeker! Wij bieden onze High Beer vegetarisch, non-alcoholisch of glutenvrij* aan! Wij passen onze arrangementen daarom ook graag aan naar jouw wensen. Mail naar info@slagroomtilburg.nl om te vragen naar de mogelijkheden.

*Ondanks dat onze keuken de producten met veel zorg bereidt en ten allen tijde kruisbesmetting zal proberen te voorkomen, blijft dit uiteraard mensenwerk.


Brewmaster Dinner

Brewmaster Dinner

Het Brewmaster Dinner is een een knipoog naar de bekende Winemakers Dinners. Het Brewmaster Dinner biedt plaats aan +/- 50 gasten per avond. Om de twee maanden vindt er op dinsdag- en woensdagavond een editie plaats.

Verras je bourgondische ik, met een Brewmaster Dinner! Kom voor een ver(s)makelijke avond met een heerlijk 4-gangen diner begeleid door voortreffelijk en speciaal geselecteerd bier.

De hele avond wordt begeleid door de brouwmeester en de chef-kok. Beiden zullen ze bij ieder gerecht uitleg geven over de gebruikte ingrediënten en de geselecteerde bieren. Rond zes uur ’s avonds maken we ons op voor een smakelijke en vooral verrassende avond. Rond half zeven wordt de eerste gang geserveerd waarna de rest van de avond op een ongedwongen manier wordt voortgezet.

Hou onze Facebook in de gaten voor deze bourgondische avonden!


Ice-dipping

Ice-dipping

Haal het fruit door verschillende dippings en houdt je ijs-tapas vijf seconden in de fondue met stikstof van -196 graden Celsius. Zo wordt de buitenkant lekker krokant en blijft het fruit fris en sappig. Combineer verschillende soorten dippings zoals slagroom, chocola en vruchten-coulies en maak meerdere laagjes. Zo creëer je jouw eigen ijs-tapas!

Vanaf 2 personen te bestellen.

Back to top

Webdesign: Lawless & Lotski