Toggle Menu reserveren
Reserveren
 

arrangementen

Film & Food menu

Film & Food menu

Eerst gezellig dineren en daarna een filmpje pakken in de stad? Bij Slagroom eten en drinken houden we van genieten. Daarom bieden wij een film en food menu, in samenwerking met Pathé, aan. Je geniet bij ons van een drie-gangen-diner, ontvangt na het diner een filmvoucher en deze kan je bij Pathé inwisselen voor een reguliere filmvoorstelling. Bij voorstellingen van IMAX, 3D of IMAX 3D geldt een toeslag. Alle algemene reglementen van Pathé kunt u hier vinden.

24,50 p.p. inclusief filmkaartje.


Voorgerechten

Kleine broodplank

Klein pannetje nacho's uit de oven

Hoofdgerechten

Kipsate

Fish & Chips

Broccolitaart met camembert

Nagerechten

Het laatste hapje

Appeltaartje

Kopje koffie of thee


High Beer

High Beer

Met gepaste trots presenteert Slagroom Eten & Drinken onze high beer!

De High beer is tegenwoordig erg populair. Als een van de voorlopers, blijven wij graag vernieuwen. Zeker op het gebied van speciaal bier. Onze High beer is daarom ook elke keer weer anders. Het enige dat hetzelfde blijft zijn het aantal proefglaasjes speciaal bier en de kwaliteit en kennis van onze bierkenners. Bij elke biertje vertelt hij/zij een verhaal, passend bij het bier, dat wordt geproefd.

Wat krijg je nou eigenlijk te eten bij zo'n High Beer? Meer dan genoeg! We beginnen namelijk met een luxe, bier-borrelplank met lokale lekkernijen. Daarna volgt het hoofdgerecht dat bestaat uit een verkleinde versie van onze Hertog Jan Grand Prestige spare ribs en runderburger. Geserveerd met heerlijke frietjes. Om de avond af te sluiten serveren wij onze zelfgemaakte stout-pudding, gemaakt met een Imperial Russian Stout.

Met de auto? Vraag naar onze non-alcoholische High beer!

(De High-Beer is helaas niet buiten mogelijk)
Prijs: € 24,50

High Tea

High Tea

Gezellig bijkletsen en happen met vrienden en/of vriendinnen. Tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of gewoon een dagje uit. Onze High Tea is uitermate geschikt voor diverse gelegenheden.

Met de grote keuze uit diverse smaken thee komt het keuvelen op je vrije middag helemaal tot zijn recht.

High Tea 21,50
High Tea met ice-dipping 31.50

(De High-Tea is helaas niet buiten mogelijk)

Brewmaster Dinner

Brewmaster Dinner

Het Brewmaster Dinner is een een knipoog naar de bekende Winemakers Dinners.
Het initiatief is in het leven geroepen door Albert Schuermans (Drankenhandel Schuermans) & Björn Jansen (Slagroom Eten & Drinken). En met succes! Het Brewmaster Dinner biedt plaats aan +/- 50 gasten per avond. Om de twee maanden vindt er op dinsdag- en woensdagavond een editie plaats.

Verras je bourgondische ik, met een Brewmaster Dinner! Kom voor een ver(s)makelijke avond met een heerlijk 4-gangen diner begeleid door voortreffelijk en speciaal geselecteerd bier.

De hele avond wordt begeleid door de brouwmeester en de chef-kok. Beiden zullen ze bij ieder gerecht uitleg geven over de gebruikte ingrediënten en de geselecteerde bieren. Rond zes uur ’s avonds maken we ons op voor een smakelijke en vooral verrassende avond. Rond half zeven wordt de eerste gang geserveerd waarna de rest van de avond op een ongedwongen manier wordt voortgezet.

Hou onze Facebook in de gaten voor deze bourgondische avonden!


Prijs: € 34,50

Ice-dipping

Ice-dipping

Haal het fruit door verschillende dippings en houdt je ijs-tapas vijf seconden in de fondue met stikstof van -196 graden Celsius. Zo wordt de buitenkant lekker krokant en blijft het fruit fris en sappig. Combineer verschillende soorten dippings zoals slagroom, chocola en vruchten-coulies en maak meerdere laagjes. Zo creëer je jouw eigen ijs-tapas!

Vanaf 2 personen € 11,50 p.p.

Back to top

Webdesign: Lawless & Lotski