Arrangement

High Beer

Met gepaste trots presenteert Slagroom Eten & Drinken onze vernieuwde High Beer! Nadat onze bierkaart in de afgelopen twee jaar een ware transformatie heeft ondergaan, kon onze High Beer niet achterblijven.

Niet voor niets blijven wij, als één van de voorlopers op High Beer-gebied, graag vernieuwen. Iedere keer dat je een High Beer bij ons zult doen, kun je kennis maken met nieuwe bieren en smaaksensaties. Het enige dat hetzelfde blijft zijn het aantal glazen speciaalbier en de kwaliteit en kennis van onze bierkenners. Bij elke speciaalbier vertelt onze kenner en liefhebber een verhaal, passend bij het bier dat wordt geproefd.

Naast vijf glazen speciaalbier van onze kenners, serveert onze keuken ook een volwaardig 3-gangendiner, speciaal geselecteerd voor onze High Beer.

– High Beer Diner Deluxe (34,50)

Voorgerecht
Luxe bier-borrelplank met lokale lekkernijen

Hoofdgerecht
Spareribs met huisgemaakte Grand Prestige-marinade en een burger

Nagerecht
Huisgemaakt Kasteel Rouge-ijs en een brownie met slagroom

Meer mogelijkheden?
Jazeker! Wij bieden onze High Beer vegetarisch, non-alcoholisch of glutenvrij* aan! Wij passen onze arrangementen daarom ook graag aan naar jouw wensen. Mail naar [email protected] om te vragen naar de mogelijkheden.

*Ondanks dat onze keuken de producten met veel zorg bereidt en ten allen tijde kruisbesmetting zal proberen te voorkomen, blijft dit uiteraard mensenwerk.