Toggle Menu reserveren
Reserveren
 
Wapen

Over Slagroom Eten & Drinken

Over Slagroom Eten & Drinken

Slagroom is een bruin eetcafé met een typisch Nederlandse uitstraling uit de jaren '50. De inrichting wordt gekenmerkt door een scheepsvloer, authentieke reclameborden, ouderwetse blikken en vele andere leuke en verrassende details uit die tijd. Kortom, een warme sfeer met uiteraard de Brabantse gastvrijheid!

In dit authentieke café hechten we veel waarde aan beleving, sfeer en gezelligheid!

Dat is terug te zien in de menukaart en de vele verschillende dranken. Slagroom is een puur bourgondisch eetcafé met experimentele ambities. Want naast een mooie lunch- en dinerkaart presenteren wij ook de High-Beer arrangementen. De High-Beer is een proeverij met 5 proefglaasjes van verschillende bieren, waar de gastheer of gastvrouw met liefde en plezier zijn kennis deelt. De keuken serveert hier op zijn beurt heerlijke bier gerelateerde hapjes bij.Ook de Ice-Dipping is een groot succes, een unieke ervaring met vloeibare stikstof (-196 °C) vers fruit en diverse dippings.

Of verras je bourgondische ik, met een Brewmaster Dinner!

Een evenement met een knipoog naar de bekende winemakers dinners, omdat de geselecteerde brouwerijen uit binnen en buitenland je waarschijnlijk nog meer verrassen. De ingrediënten zijn eenvoudig maar overweldigend. De hele avond wordt begeleid door de brouwmeester en onze chef-kok. Beiden zullen ze bij ieder gerecht uitleg geven over de gebruikte ingrediënten en de geselecteerde bieren.

Met gemiddeld meer dan 120 bieren in huis is het een genot om als bierliefhebber je lekker in de watten te laten leggen door het kundig personeel.

Back to top

Webdesign: Lawless & Lotski